Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
На море при комунизма
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Водни спасители

Водните спасители по време на комунизма имали култов статус и били любимци на българките. Естествено не защото имали загар и спортна фигура. Спасителите по българското черноморие били доносници на Държавна Сигурност и наблюдавали чуждестранните туристи на плажа.

Макар и неофициално, спасителите купували от чужденците валута на относително по-висок курс, от този който предлагала БНБ, но по-нисък от контрабандния курс. Освен това спасителите запознавали ентусиазирани българки с похотливи чужденци. И около спасителните постове винаги се навъртали красиви българки.

Естествено същинският бизнес на спасителите по черноморието не е бил дискутиран в медиите, защото официално при комунизма не е имало нито черна валутна борса, нито проституция. Както при Прехода към демокрация няма платени соросоиди, а има пробивни българи.
loading...
При демокрацията спасителите по плажовете са загубили култовия си статус, защото вече има легални ченчбюра и публични домове. А и вече няма Желязна завеса и българките свободно могат да ходят зад граница, да се запознават с баровци.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker