Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
NSA
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Агенция за национална сигурност

Агенцията за национална сигурност (на английски: National Security Agency / Central Security Service, NSA / CSS) е една от многото разузнавателни организации на САЩ. Създадена като единица за разшифроване на кодови съобщения през Втората световна война, през 1952 г. президентът Труман официално я трансформира в NSA. От тогава тя е най-голямата държавна агенция за шпиониране на цялото население на Земята, по отношение на персонала и бюджета, действаща под юрисдикцията на Министерството на отбраната и докладваща на директора на Националното разузнаване.

В началото на юни 2013 г. в пресата излиза информация, че NSA имат достъп до сървърите на девет от най-големите американски интернет компании като Microsoft, Apple, Yahoo, Google и Facebook, за да следят дейността на чуждестранни граждани.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Една от дейностите на NSA е да хаква компютри, мобилни телефони, фотоапарати, видеокамери, Smart часовници и гривни и пр. устройства с достъп до интернет, на свои и чужди граждани, за провеждане на кибер-шпионаж и според сведенията е „най-големият и може би най-важният компонент в огромната Дирекция за сигнално разузнаване на АНС, състояща се от хиляди военни и цивилни компютърни хакери, програмисти на компютърни вируси и xтроянски коне, разузнавателни анализатори, насочени към специалисти, компютърни хардуерни и софтуерни дизайнери и електроинжинери.


Още по темата:
loading...
CIA

САЩ обучават деца-хакери.

Русия и Китай са дешифрирали тайните документи на Едуард Сноудън

Най-известният човек на Земята

Русия хакна американската Агенция за Национална Сигурност

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker