Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
бежанци
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Подклаждане на етнически вражди и национални разногласия

Подклаждане на етнически и религиозни вражди и национални разногласия е един от методите на неоколониализма, широко практикуван от Запада. Примери за това са етнически конфликти между шиити и сунити, етнически конфликти между поляци и руснаци, етнически конфликти между украинци и руснаци, етнически конфликти между китайци и тибетци, етнически и религиозни конфликти между европейци и бежанци от Близкия Изток и Африка.

"Ние като една империя не можем навсякъде да изпращаме
войски. Британците в тяхното време също не окупираха Индия,
те просто завзеха отделни области на Индия и ги насъскваха
една срещу друга. Британците още внедриха британски офицери
в индийската армия [...]"

Джордж Фридман

Zbigniew K. Brzezinski в своята книга "The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives"/"Голямата шахматна дъска" (страница 26, 65, 66) описва стратегията на САЩ, да пречи на другите народи да се съюзяват. Американският стратег Збигнев Бжежински дефинира световната йерархия, като разделя държавите, в това число и демократично ориентираните държави, на васални държави, които трябва военно да останат доминирани от САЩ, провинции, които трябва да се прекланят и почитат господството на САЩ, протекторати и колонии, както и варвари, на които според Бжежински, трябва да се пречи да се съединяват.

Всички български (казионни) медии, позовавайки се на диверсионната медия Дойче Веле, в един глас публикуват: "Най много джамии на глава от населението се пада на България".

Чрез подклаждане на етнически вражди и спонсориране на корумпирани политици в Източна Европа, Западът успя да превърне Полша, Украйна и България, в "запушалки" за Русия - санитарен кордон срещу енергийните проекти на Русия. Полша от север, Украйна от Юг и България от към Черно море.

В същото време Западът не се отказва от благата на Русия: Руският газопровод за Северна Европа заобикаля Полша и захранва директно Германия, с което Германия се превръща в разпределителна за руски газ в Северна Европа, а Полша гледа транзитните такси през крив макарон.

Руският газопровод за Южна Европа след Евромайдана трябва да заобикаля Украйна, а през 2014 г. "Южен поток" 🛢 заобиколи и България. И според плановете, Турция трябваше да бъде разпределителната за руски газ за Южна Европа, а Украйна и България да гледат транзитните такси през крив макарон.
loading...
Докато при сключване на договора между Германия (Герхард Шрьодер) и руския Газпром, полските политици-русофоби негодуват, обвиняват Русия и Германия, че сключват за втори път "Пакт Рибентроп-Молотов", то при решението България да бъде заобиколена чрез Турция, голяма част от българското население дори и не разбра какъв номер на България са скроили колониалната администрация, пардон българските политици.

Както на Берлинския конгрес през 1878 г., българи и сърби останаха с пръст в уста, така и при разпределението на транзитни такси за руски газ за Евросъюза, Запада ги заобиколи.

На тях им стига и тая награда
- да каже нявга
американецът:
умряха сиромасите за Chevron,
за ExxonMobil и за американската
икономика.Още по темата:

Подготвят гражданска война в България

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker