Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Нова телевизия
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Кой е собственик на Нова телевизия

"Нова телевизия" (изписвана също като НТВ, Nova Television, NTV или просто NOVA) е българска частна телевизия, излъчваща по ефир върху цялата територия на България. "Нова телевизия", заедно с каналите "Кино Нова", "Нова Спорт", "Диема", "Диема Фемили" и "Диема Спорт", от 2008 година са част от "Нова Броудкастинг Груп", 100% собственост на шведската медийна корпорация 'Modern Times Group', която освен в Швеция е ангажирана и с промиване на мозъци по източната граница на НАТО - Балтийските републики и Балканите.

Нито една суверенна държава не допуска чужденци да притежават националните ѝ медии. Дори в една Чехия, която също като България е в обръча на САЩ и НАТО, чужденци имат право да притежават по-малко от 50% от СМИ.

Modern Times Group (MTG) е основана през 1994 г. от шведското инвестиционно дружество "Kinnevik". "Kinnevik" е основано през 1936 от клановете Stenbek, Klingspor и Horn. Водеща фигура в MGT е банкстерът и медиен магнат Jan Stenbeck (1942-2002), който до смъртта си е и главен акционер. Jan Hugo Stenbeck е брат на шведския министър на външните работи Margaretha af Ugglas. Jan Stenbeck е работил за Morgan Stanley на Wall Street. Morgan Stanley е американски инвестиционен конгломерат, който е част от "J.P. Morgan & Co".

John Pierpont "J.P." Morgan (Джон Пирпонт Морган) е най-влиятелният за своето време американски лихвар. Банката "JPMorgan Chase", която притежава огромен дял от Federal Reserve Bank (банката, която печата американските долари) е наследник на "Chase Manhattan Bank" на Rockefeller.

През февруари 2018 година бе обявено, че Modern Times Group на шведския лихвар Jan Stenbeck, собственик на Нова телевизия, продава своето 95-процентно акционерно участие в българската група на "PPF Group", при което Нова телевизия става собственост на Петр Келнер/Petr Kellner. На 20.02.2019 г. българските казионни медии съобщиха, че нови собственици щели да станат Домусчиев и Cпac Pyceв - очевидно подставени лица на лихварите.

Нова телевизия излъчва широкоспектърна програма от новини до телевизионни сериали. В екипите за производство на телевизионна продукция работят българи, които периодически биват лично посещавани и контролирани от шведи.

Както всички знаят, Швеция и Канада се славят като подмазвачи на САЩ. Швеция скалъпва обвинения срещу Джулиян Асандж в изнасилване, защото ръководения от него проект Wikileaks публикува нелицеприятни доказателства за престъпленията на САЩ.

В предаване по телевизия "Алфа" от 18.03.2017 г. водещата спомена, че в "Нова телевизия" една минута рекламно време в предизборната кампания струва 17.000 лева. Толкова струва една минута по "Нова телевизия" за партии като „Атака“ и "ВМРО". Но за партии като "ГЕРБ", " Реформаторски блок", "БСП", "ДПС", "ДСБ" реклама по "Нова телевизия" трябва да е безплатна.

«От чужденеца изисквай, а на брат си му прости...»
- Второзаконие (הַדְּבָרִים) - петата книга от Библията, от
Стария завет и от Петокнижието
(петте Мойсееви книги)


Още по темата:
loading...
Печалбите от частните телевизии

Кой е собственик на bTV

Кой е собственик на „Сега“

Кой е собственик на „Будна ера“

Кой е собственик на Bloomberg TV BulgariaКой е собственик на Viber

Лъжите на Запада

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker