Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Плейбой

Плейбой/Playboy е името на американско мъжко списание със съдържание на снимки на голи жени, журналистически статии и интервюта с известни куртизанки, които вероятно никой не е чел, освен да гледа снимките. Негов създател е Хю Хефнър, а първият брой излиза през 1953 г.

Също плейбой наричат заможен мъж-безделник, който по цял ден се отдава на сладострастия. Понякога любимец на жените също наричат плейбой. Понятието плейбой възниква през 1950-те и означава мъж-безделник, който е известен с това, че има много пари (без значение от къде) и поради това има и много жени (защото има много пари). Плейбоят не работи, той е търтей, който се наслаждава на живота. Животът е наслада и сключване на брак за плейбоя е безсмислено, промискуитет е на мода.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Списанието "Playboy" се издава на различни езици в над 20 държави от Америка, Европа и Азия. Руското издание на „Playboy“ за първи път излиза през 1995 г., а българското през април 2002 г. От 2004 г. „Плейбой“ в България организира и конкурса „Мис България Плеймейт“. Всяка година чрез кастинг биват подбрани 12 кандидат-наложници, които да се борят за титлата. На финала жури избира „Мис България Плеймейт на годината“, която получава официално като награда нов автомобил.

Целите на списанието "Playboy" е да подпомага политиката на САЩ за глобално разпространяване на поквара, както и да въвежда глобален стандарт за женска красота.

Според Wikipedia, Hugh Hefner започнал собствен бизнес през 1953 г., като взел на заем от майка си 1000 долара и напечатал 50.000 екземпляра на първия брой на списание "Playboy", които продал по 50 Cent бройката. Първото издание на "Playboy" е с Мерилин Монро, която той самият не е фотографирал, а е купил снимките за US$ 500 от малко издателство. Както Марк Цукерберг не е създал алгоритъма на Фейсбук, нито израелските фамилии този на Viber, още по-малко Steve Jobs на Apple.

1970-те години са апогеят на "Playboy" и Hugh Hefner през този период активно пропагандира либерални закони по отношение на разпространение на наркотици. Според инсайдери, на днешно време списание "Playboy" заплаща за фотосесия в Източна Европа баснословната сума от 1500 долара хонорар на дамите.
Хю Хефнър
Hugh Hefner до 80 годишната си възраст поддържа официално харем от седем жени на възраст от 18 до 28 години. През 2005 г. Хю Хефнър официално заявява, че е решил да остави в харема - Playboy Mansion, само три жени: Bridget Marquardt, Kendra Wilkinson, Holly Madison. През 2009 г. Хю Хефнър, вече 83 годишен, обновява харема с нови три дами: Crystal Harris и две близначки Kristina Shannon и Karissa Shannon. Но западните медии не съобщават, дали по време на оргиите, близначките като правят тройка с господаря си Hugh Hefner, дали встъпват в инцестна връзка помежду си. На 13.01.2010 Hefner споделя в Twitter, че близначките се изнасят от палата му, за да завършат образованието си, което той ще финансира. Също както наложниците в харема на султана в Османската империя след 9-годишна служба имали право да напуснат харема, а султанът им давал богата зестра и тапия, че са вече свободни и високо квалифицирани в доставяне максимално удоволствие на мъжете. През 2012 г. Hugh Hefner се оженва за 60 години по-младата от него Crystal Harris, която също се снима гола за списанието "Playboy".
loading...

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker