Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Илюминати
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Модни тенденции в американската пропаганда

Първите години след края на Студената война, американската пропаганда все още успешно залъгваше източно-европейците с възможност за собствен бизнес, свобода в потребителския избор и свободно придвижване зад граница. Но след четвърт век перманентно понижаване на жизнения стандарт, освен украинците, вече никой друг не живее с американската мечта.

Класическите средства за масова информация, като телевизията, изискват значителни разходи и са на хранилка при НПО и съответно обслужват изцяло интересите на господарите си. Но за онлайн-медиите, разходите са незначителни, и освен контролираните от НПО медии, се появяват и независими медии, които критикуват американската пропаганда.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


За да се бори срещу независимите медии, американската пропаганда създава имитати на независими медии, с които пехотинците на Сорос дублират или копират 1:1 независимите медии. И критичните към политиката на САЩ материали, псевдо-независимите медии публикуват под заглавие конспирации. Под същото заглавие "конспирации", независимите-медии-ментета публикуват и антисемитски и ксенофобски статии, както и материали относно илюминати, световни заговори, тайни общества, извънземни, НЛО, русалки и пр.

Честа тема са и Chemtrails и HAARP, дискусиите около които под формата на критика срещу американците, целят да внушат на публиката величието на САЩ и безнадежността на останалите нации.

Целта на американската пропаганда е да внуши, че всички критики спрямо политиката на САЩ са конспирации и художествени измислици. Култът към леката кола, проституцията, наркоманията, русофобията и джендър теорията, са здравия разум. Моралът, образованието и семейството са налудности.
loading...

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker