Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Руският народ може да гладува, но Русия винаги ще се въоръжава

При всяка публикация в медиите, относно военните успехи и въоръжаването на Русия, соросоиди веднага атакуват с фрази, че руския народ ще гладува, докато Русия се въоръжава.
Руска балистична ракета Днепър
Това пропагандно клише се разпростира чак до успеха на Русия във Втората световна война, като соросоидите се аргументират, че Западна Германия, която загубила войната, имала по-висок жизнен стандарт от Русия, която спечелила войната.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Западните медии със същото пропагандно клише заклеймяват ядрените опити на Северна Корея, като внушават, че северно-корейския народ бил гладувал, за да имала Северна Корея междуконтинентални балистични ракети.

А какво би станало, ако Русия и Северна Корея престанат да се въоръжават и нарежат за скрап ядрените си оръжия? Всички руснаци и северно корейци ще заживеят в палати с камериерки, ще се возят в яхти и американците ще подарят на всеки руснак и северно кореец по една американска лимузина, просто защото американците са филантропи и милеят за световното щастие?

Какво се случи с България, когато наряза оръжията си за скрап, закри военната си промишленост, отдаде ТЕЦ-Марица Изток, БТК, БГА-Балкан, Бояна-филм, Софийска вода, златодобива и пр. национални блага на американците? Повишиха ли си българите жизнения стандарт, с този реверанс към САЩ?


Още по темата:

Равновесие във въоръжаването

Въоръжаване на България

Списък на самолетоносачи

Военни сателити

Междуконтинентална балистична ракета

Барак Обама заплаши човечеството с война

Русия е увеличила експорта на оръжия с повече от 48%

САЩ ще инвестират 1 билион долара в ядрено оръжие

Хилъри Клинтън получава подаръци за търговия с оръжия

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker