Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Реформаторски блок
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Реформаторски блок

Реформаторският блок е про-американска   политическа партия, чоято програма е основана на антируска риторика. Реформаторският блок се самоопределя като дясноцентристка политическа коалиция в България.

Реформаторският блок е основан на 20 декември 2013 година, като резервна партия на ГЕРБ, след окървавените протести по време на "Борисовата зима 2013 г.", когато сметките за електроенергия надвишиха доходите на повечето българи.

Реформаторският блок включва партиите "Демократи за силна България", Движение „България на гражданите“, "Съюз на демократичните сили", Народна партия „Свобода и достойнство“ и "Български земеделски народен съюз", както и безпартийни соросоиди, организирани в граждански съвети.

Реформаторският блок се застъпва за блокиране на всички руски проекти и поради това апелира за създаване на общ енергиен съюз, в който всички европейски страни да купуват на едро природен газ. Според Реформаторския блок, така ще се намали газовата зависимост от Руската федерация. Реформаторският блок счита, че преди да се предприеме строителство на 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй“, е необходим публичен дебат.

Реформаторският блок подкрепя членството на България в ЕС и НАТО.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker