Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

"Love is a feeling,
marriage is a contract,
and relationships are work."

Lori Gordon quotes

"Любовта е чувство,
бракът е сделка,
а сериозната връзка е работа."Сериозна връзка

Жена в кола
В зависимост от обстоятелствата, при които една жена се е запознала с даден мъж, по-нататъшните им отношения могат да приемат формата на сериозна връзка - гадже. Обикновено неуспешните и комплексирани жени се опитват в самото начало да изяснят (дори и чрез задаване на въпроси) дали мъжа имал сериозни намерения към нея или търсел само развлечения.

Необходимо условие за жената да има сериозни намерения към един мъж, е финансовото му положение да е съизмеримо с това на предишните ѝ партньори, които жената е успявала да задържи за относително продължителен период. Повечето жени осъзнават, че мъжете с които са имали само One-Night-Stand са непостижими за тях, от гледна точка на предложение за брак.

loading...
Колкото мъжа е по-богат, толкова жената е по-старателна и има по-сериозни намерения. Богатият мъж се познава по това, че красивата жена до него постоянно го закача, целува, опипва, за да не остане време богаташът да се замисли за друга жена. И колкото разликата във възрастта между богатия мъж и жената е по-голяма, толкова жената е по-любвеобилна и по-интензивно доказва любовта си.

При продължителна моногамна връзка, фазата на "опознаване" продължава. Дамата се интересува от режима на живот на кавалера, как прекарва свободното си време, какви заведения посещава или с какъв спорт се занимава, което би трябвало да я информира относно финансовите възможности на избранника ѝ.

Най-интересното за дамата е професионалното развитие на кавалера. В съвременното демократично общество с нарастващата безработица, по-голямата част от населението живее в постоянен страх, да не загуби работното си място. Дамата следи с неугасващ интерес отношенията на работното място на приятеля/съпруга си, както наемодателя се интересува от работата на наемателя си. При капитализма жената се явява наемодател на мъжа - отдава вагината си, срещу финансово обезпечаване и облекчаване на живота ѝ.

"[...] Spätestens mit zwölf Jahren - einem Alter,
in dem die meisten Frauen beschlossen haben, die
Laufbahn von Prostituierten einzuschlagen, das
heißt, später einen Mann für sich
arbeiten zu lassen und ihm als Gegenleistung ihre
Vagina in bestimmten Intervallen zur Verfügung
zu stellen [...]"

Esther Vilar

"[...] Най-късно на 12 годишна възраст - възрастта,
при която повечето жени са решили да поемат пътя
на проститутки, това ще рече по-късно да си
намерят мъж, който ще работи за тях, а те в замяна
ще му предоставят от време на време вагината си [...]"

Естер Вилар - немско-аржентинска писателка.

Един от тестовете за проверка на "кредитния рейтинг" на мъжа, е дамата да инсценира ситуации, при които мъжа трябва да купи някаква стока, знаейки че цената ѝ в два съседни магазина е различна. Ако я купи в този с по-високата цена, значи е достоен кавалер.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Понякога този процес на подпитване и тестиране става за мъжа много досаден и въпрос на търпение е, мъжът да удължи този период, като продължава да подхранва алчността на жената, поне докато тя навлезе в напреднала бременност. В противен случай мъжът рискува да остане без поколение.

Разпространена практика е при сериозна връзка дамата да дегустира "кредитния рейтинг" на кавалера си ежедневно, като наблюдава какво поръчва в заведенията. Характерно за пазарната икономика е периодически възход и спад на производството или търговията - така наречената конюнктура или икономически цикли. И в случай че кавалерът поръча по-малко от обичайното, крайно време за дамата е по най-бързия начин да напусне приятеля си, както бълхите напускат кучето, когато започне да изтива. Докато любимата жена е цел за мъжа, за користната жена мъжа е средство за постигане на материални цели.

Уточняване на условията за бъдещо семейство

Обичайна практика е, жената чрез целенасочени въпроси или инсцениране на ситуации, да тестира мъжа, до колко той би изтърпял жената да си има личен живот след брака. Повечето жени си чувстват, че не са моногамни и под такава форма опитват да поставят условията си, за бъдещ съвместен живот.

Добрият по характер мъж, освен че е щедър и облекчава живота на жената, изтърпява жената да си има приятели и не му минава през ума ДНК-тест за бащинство.


Още по темата:

Първа среща

Кой трябва да плаща сметката?
loading...
Ролята на подаръците в любовта

Избор на партньор

Продължителност на връзката преди да започнете секс

Изневяра

Разделение на труда в семейството

Женски трикове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker