Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Избор на курорт

Изборът на курорт се определя от цената му:
Евтините курорти са подходящи за почивка на семейства. По правило съвместен семеен отдих не включва непременно бурни нощи в задимени заведения и танци до зори. Специализирани в евтините курорти са държави като Турция и България.
Избор на курорт
Скъпите курорти са подходящи за запознанства с богати мъже, респективно с атрактивни жени-златотърсачки. Скъпи коурорти са например Френска Ривиера Côte d’Azur, Nizza, италиански курорти на Средиземно море, Бразилия, Acapulco в Мексико.
Избор на курорт
Голямо значение за развитието на туризма има предлагането на различни услуги по курортите, респективно толерантност към маниакални туристи с афинитет към хазартни игри и хиперсексуалност.

След рухването на комунизма, към скъпите курорти вече се причисляват и Прага и Будапеща, които не разполагат нито с планина, нито море, но удовлетворяват потребностите на (секс-)туристи от Западните индустриални държави.
Избор на курорт


История на курортното дело в Българияwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu


© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker