Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
The Rose - Giulio Rosati
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Спонсор

Спонсор, от латински език spondeo - поръчителствам, гарантирам, означава физическо или юридическо лице или организация-дарител; спомоществовател, който финансира определен индивид, организация, политическа партия или определена дейност. Спонсорът за разлика от инвеститора, осъществява финансиране без да участва в подялба на печалбите от дейността.

Но спонсориране, за разлика от благотворителност, не е безкористно. Например спонсорът на спортисти се договаря с тях, те да носят с рекламна цел на спортния си екип логото на стоки, които спонсора произвежда. Или например в образователната система, НПО на Джордж Сорос финансират учебни заведения и издаване на учебници, които да обучават ученици и студенти на джендър теория и русофобия.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В разговорния език думата спонсор често се употребява за благозвучие в смисъл на клиент на проститутка. Спонсори са мъже, които поддържат връзки с постоянни любовници - държанки. От своя страна жените често употребяват понятието любовник, като синоним на постоянен клиент срещу заплащане.
loading...

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker