Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Тодор Славков

Тодор Иванов Славков е роден в София на 18 май 1971 г. Син на Иван Славков и Людмила Живкова, полу-брат на Евгения Живкова, внук на бившия диктатор   Тодор Живков, който е бил лидер на Народна Република България от 4 март 1954 г. до 10 Ноември 1989 г.

Тодор Славков често е наричан Малък Тошо, Малък бай Тошо или Малък Тато. Два дни след като Тодор Живков е детрониран, на 18 декември 1989 г. срещу внука му е заведено едно от най-проточилите се дела в историята на България. Девойка на име Мила Гешева обвинява Тодор Славков като един от извършителите на нейно групово изнасилване, което било станало година и половина по-рано.

По онова време Тодор Славков се подвизава в Швейцария, като студент по икономика. След 8 месеца в швейцарски и 13 месеца в български затвор, Тодор Славков е оправдан от съда и освободен.
loading...
Според жълтата преса Иван Славков-Бетето и сина му Тодор Славков в началото на 1990-те живеят на бул. "Васил Левски" 79 до спортната палата в София, в апартамент с площ от 373 квадратни метра (апартамент 4, ет. 4, на бул. "Толбухин" 14 - гр. София). През 1970-те и 1980-те в тази сграда се организират най-вихрените и тузарски купони в България.

Срещу нея по времето на социализма се намираше зоологическата градина, която след нанасянето на Иван Славков-Батето, бе разрушена, вероятно за да не му миришат на Батето животните.

От средата на 1990-те, от сградата на бул. "Васил Левски" 79, се вижда да излизат само бодигардове със слушалка в ухото и Иван Славков-Батето. До ден днешен (2016) сградата на бул. "Васил Левски" 79 в София е с денонощна охрана от вън.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Тодор Славков е типичен герой на Celebrity Culture, участник във "VIP Brother Bulgaria", "Биг Брадър All Stars" и пр. риалити шоу, характерни за духа на времето. Тодор Славков, наравно със Слави Трифонов, е любимец на дегенератите на прехода. Своята популярност Тодор Славков дължи не на дебелашките си шеги, а на разтръбяваните от жълтата преса слухове, за баснословни хонорари от участията му в реалити шоу.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker