Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Свобода на словото

Широко прокламираната от Западната култура, свобода на словото и свобода на информацията, на Запад се простират само до критика на политици (не на политиката като цяло). А политиците на Запад, както всички знаят, биват избирани от Билдърбъргската група и независимо от кои партии са, се грижат единствено за запазване диспропорциите в разпределението на благата в обществото.

И от критика към политици, нито богатите обедняват, нито бедните стават по-малко бедни.

Свободно изказване на мнение, срещу собственици на концерни, лихвари, нефтени магнати, олигарси, та дори и дребни търговци и пр. паразити, т.е. критика срещу онези, които правят печалби в капиталистическото общество, на Запад не е разрешено.

Критика срещу бизнес-елита на Запад се нарича конспиративна теория и антисемитизъм.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


С навлизането на интернет не става възможно на Запад потребителите да изказват свободно мненията си и да се информират. Негативни оценки от потребители, дори за дребни търговци и магазини, в повечето от западните форуми в интенрет биват моментално изтрити и заменени с хвалебствия.

При едно проучване се оказва, че в немско-говорящия интернет, само в два-три уебсайта (от вероятно стотици или даже хиляди), е възможно реални потребители да вписват мнения относно стоки и търговци на стоки: www.de.reclabox.com и www.ciao.de.

Всички останали са псевдо-портали за оценка на стоки и услуги, в които производители и търговци сами се оценяват, респективно получават хубави оценки срещу заплащане на администратора на страницата.

Същото важи и за най-четените политически форуми, като този на Tagesschau. В него мненията на потребителите, относно политически събития, преди да се публикуват, се проверяват и цензурират от модератор.

В конкуренцията между истинските портали и порталите ментета, последните побеждават: Фалшивите портали за оценки от потребители, са в най-предните редици в търсачките.


"There's class warfare, all right, but it's my class,
the rich class, that's making war, and we're winning."

Warren Buffett

"Има класова борба, добре, но това е моята класа,
класата на богатите, която води война и ние побеждаваме."

Уорън Бъфет - милиардер, един от най-богатите хора в света.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker