Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Манталитет на Запада

Въпреки хетерогенния етнически състав на народите на Запада, както и големите индивидуални разлики между хората по принцип, съществуват някои общи черти в поведението на населението на Запада.

Характерно за хората от Източна Европа при комунизма бе, че ако им предложат да ги почерпят, те отказват да приемат от скромност. Хората от западните индустриални държави се разпознават по това, че ако ги почерпят бонбон, бързат да си напълнят и джобовете.

Екстремно увеличените сметки за електроенергия през януари 2013 г., които предизвикаха протести и оставка на правителството, бяха резултат от алчността на западните монополисти върху енергоразпределението в България. Характерно за някои животински видове, например риби (Poecilia reticulata, Pterophyllum scalare), е че са толкова лакоми и могат да умрат от преяждане.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Освен това при комунизма хората са прями и най-често говорят това, което мислят. За разлика от тях, хората от западните индустриални държави са лицемерни и това, което говорят, няма нищо общо с онова, което вършат.

След посещението на Владимир Путин в САЩ през лятото на 2007 г., Джордж Буш се изказа с удивление, че Путин бил прям човек и говорел това, което мислел. Липсата на лицемерие, особено при политик, на Запад прави странно впечатление.

Характерно за лицемерието на Запада, е че те самите обвиняват другите в лицемерие - Крадецът вика: Дръжте крадеца! На извънредно заседание на ООН относно войната в Украна и приетите от Русия 800.000 бежанци от Украйна, САЩ (Rosemary DiCarlo) обвиняват Русия в лицемерие.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker