Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Німецький воїн бореться за Европу. Ми помагаемо перемогти забезпеченням жнив
Нацистки пропаганден плакат:
"Німецький воїн бореться за Европу. Ми помагаемо перемогти забезпеченням жнив."
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Права на жените

Права на жените са човешки права и свободи, които жените като членове на човечеството притежават или искат да се сдобият.

Защита правата на жените, както и феминизмът, са усъвършенствани оръжия в конкурентната борба между мъжките индивиди, за притежанието на женския пол - основа на половия отбор.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


На днешно време организациите, които се ангажират със защита правата на жените, се финансират от САЩ и не целят да защитят някакви виртуални права на жените по света, от хуманни подбуди, а да улеснят достъпа на богатите мъже до жените на бедните мъже (на другите народи). Чрез очерняне на местните мъже, в развлекателната индустрия ( Вяра, любов и уиски), чрез осмиване и очерняне на религите, които по традиция прокламират морал, чрез подриване на семейството.
loading...
Движението за права на жените възниква през 1960-те години, паралелно със сексуалната революция, феминизма и Gender-теорията.


Още по темата:

Правата на жените в минали епохи

Правата на жените през 21-ви век

Човешки права

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker