Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Раздяла

Ниделрандският историк, културолог и философ Йохан Хьойзинха (Johan Huizinga) в своята книга "Хомо Луденс" - играещия човек, интерпретира любовните отношения между хората, подчинени на игровия елемент, но само до момента на започвне на полов акт.

И както при всички игри съществуват правила, така и флирта и ухажването са подчинени на определени правила. А при започване на секс, играчите вече откриват картите си, престават да се преструват и да блъфират.

В реалния живот в по-редки случаи, например при мизогиния/ мизандрия, и след започване на половия акт също може да се включи игровия елемент.

Игров елемент има и при раздялата, както при любовните отношения, така и в местоработата. Този който зарязва, се чувства освежен, придобива самочувствие, разполага с власт върху партньора, когото зарязва. В същото време зарязаният е оскърбен, затрит, заплют, с него са се подиграли. Зарязаният е получил не житейски опит, а разочарование, от което си създава комплекс за малоценност.
loading...
За някои хора раздялата със сексуалния партньор е определен ритуал. Мъжете-играчи най-често го практикуват след секс за една нощ. Жените изчакват мъжа да се влюби, и в момента в който мъжа изпитва най-силни чувства, те го зарязват.

В някои случаи жената също може да зареже мъжа след One-Night-Stand. Обикновено това се случва, когато жената за отмъщение изневерява на съпруга си и го прави с първия срещнат.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Всички хора с течение на годините натрупват негативен опит с противоположния пол и съответно закоравяват. Някои хора, вследствие на преживяни психотравми, са в постоянна готовност, да не би пртньора/партньорката им да ги зареже и само при леко охладняване на отношенията, бързат те първи да скъсат.

Също така при някои работодатели, уволняването на наемоработниците представлява ритуал, при който работодателя получава нови сили и вдъхновение, подобно на вампирите, които изпиват кръвта на жертвите си, от което добиват сили и живеят вечно.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker