Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Култ към леката кола Култ към леката кола
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Култ към леката кола

Централно място в живота на умствено ограничения човек, заема леката кола. Централно място и в пропагандата на Запада, заема изтъкването на западни марки леки коли, като основно преимуществото на Запада над останалите държави. Централно място и в политиката на Запада към останалия свят, е чрез дисгеника да оглупи населението им, за да има фенове, купувачи на лъскавите западни марки леки коли.
Култ към леката кола
Простият човек за всичко друго може и трябва да пести, но за лека кола - не. В психиката на съвременния Бай Ганьо е залегнало схващането, че парите за храна, за наем за жилище, са грешни пари и за тях трябва да се пести. На селяка месото му тича по двора, а надстройка или пристройка на къщата може и сам да си направи.

Единствено селякът не може да си произведе лъскав автомобил, шоколад и банани, които е готов да си купи, естествено на цени, субсидирани от държавата. Затова и пропагандата на Запада натъртва на дефицита на западни автомобили по време на комунизма, опашките за шоколади, портокали и банани, по време на комунизма.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Redneck може да яде хляб и лук и да наеме за жилище мазе на края на града, но леката кола трябва да е голяма и жилището, което е наел, да има паркинг. А мобилният телефон трябва естествено да е iPhone, дори и да не знае как да изпрати SMS.

И ако на селяка му кажеш, че на iPhone не може да му се снема акумулатора, за да си постоянно подслушван и локализиран, селяка те взима на подбив. Той е баровецът, ти си чекиджията. Ако попиташ селяка къде се намира спирка на градския транспорт, той с гордост ти заявява, че не знаел, защото не ползвал градски транспорт.
култ към статус символи
До началото на 1970-те при комунизма нямало забрана за миене на колите, а телевизията имала само една програма, и селяците прекарвали уикенда пред жилищния блок, увлечени в поправка и миене на колите си. И на днешно време, при все повече разширяваща се демокрация и свобода на совото, любовта към автомобила понякога е по-силна от любовта към децата си.
Култ към леката кола
Култът към леката кола важи както за епохата на социализма, така и за епохата на Преход към демокрация. С тази разлика, че при демокрацията значително по-голяма част от хората са некултурни и слабоумни. Дефицитът на леки коли от времето на социализма, при капитализма е заменен от дефицит в образованието и културата. И това е положително за западната икономика, защото простия човек, поради липса на културни интереси, купува повече лъскави стоки.

Единственото нещо, за което селяка си мечтае е да отиде на Запад на гурбет, само за няколко години, за да си донесе лъскава, западна кола.

Най-скъпото нещо, което са имали първобитните хора,
са били техните деца. Най-скъпото нещо, което имат
българите на прехода, е западната им кола.Още по темата:

Легализират гонките

Цена на лека кола
loading...
Лада Веста

Ролята на статус-символите

BMW

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker