Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Йерархия в НАТО

НАТО има генерален секретар, който изпълнява функцията на говорител на алианса - ругае и се заканва пред медиите на държави, които не са членове на НАТО. Генералният секретар на НАТО обикновено е европеец, но главнокомандващият генерал на НАТО е винаги американец. Също както в западната порноиндустрия жените-участнички са обикновено източно-европейки, но мъжете, които еякулират по лицата им, са винаги западняци.
NATO
В договора на "North Atlantic Treaty Organization" няма клауза, която да регламентира йерархия на отделните членове на НАТО, едни да са гопсодари, а други - васали. В договора на NATO няма и клауза, която да задължава членовете на НАТО да предоставят територията си за военни бази на други членове на НАТО. Въпреки това САЩ имат военни бази на територията на всички членове на НАТО, докато те нямат право да имат военни бази на територията на САЩ.


Още по темата:
История на НАТО

Ролята на НАТО за съхраняване на васални режими

Гладио

"Коалиция на желаещите"

Грузинците се натягат да влезат в НАТО

Хибридната война на НАТО

Следващите членове на НАТО/Евросъюза

НАТО е обезпокоено от успешната офанзива на Русия в Сирия

Черна гора ще е новият член на НАТО

Русия изпраща допълнително 30.000 войници срещу НАТО

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker