Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Султанът си подбира наложници
Султанът си подбира наложници
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Харемът е школа за жените

Съпругата на турския президент ислямист Реджеп Тайип Ердоган – Емине Ердоган, заяви на 09.03.2016, че харемът в Османската империя бил „училище, подготвящо жените за живота”, предадоха световните медии. Първата дама на Турция направи това изказване на публична проява в Анкара, предавана по телевизиите.

Всъщност традицията, родители да изпращат невръстните си дъщери като наложници по харемите, не е загубила актуалност и в днешно време. В епохата на преход към пазарна икономика, много "будни" българи изпращат дъщерите си в американски и британски Gated community, които официално наричат колежи, да завършат средното си образование. Единствената разлика е, че преди 200 години момичетата са учели турски език (и малко устен френски), а на днешно време учат английски език (и малко русофобия). Останалите дисциплини би трябвало да са останали същите: Упражнения по потискане фарингеалния рефлекс и пр. хватки да се доставя максимално удоволствие на богати мъже.


Още по темата:

Съвременните хареми

Оргиите на богаташите в изкуството
loading...
Форми на многоженство

Решаване проблема с бедните мъже

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker