Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Нападнаха нотариус в София

Нотариус
Маскирани биячи в центъра на София пребиха две жени: Нотариус Валентина Механджийска и нейната дъщера, съобщиха от УМБАЛ "Св. Анна", предадоха казионните български медии.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Двете жени са настанени в лицева хирургия. Лекуващият лекар припомни, че вчера около 17 часа жените са нападнати на бул. "Драган Цанков" от двама маскирани. Те са им нанесли удари предимно по главата и тялото, от които ще останат белези. Дясното око на дъщерята е затворено, има и наранявания в гръдния кош, а майката-нотариус е с множество охлузвания. Двете жени вероятно са влачени по земята, уточни лекарят от Окръжна болница.

Председателят на Нотариалната камара Димитър Танев изказа възмущението си от случилото се: "Винаги е действала праволинейно, тя е спокоен и уравновесен човек. Никога не е имало жалби срещу нея. Никога не е била заплашвана. Ясно е, че това е акт на "възмездие" спрямо нея" и той предположи, че е дала становище, с което е провалила някоя сделка. "Не виждам как тя със своята работа може да наруши нечии интереси. Един нотариус може да направи отказ да провали една сделка като следва своите законови убеждения, но каквото и да направи не трябва да е обект на престъпление. Нотариусът би могъл да увреди нечии интереси, това става непрестанно", категоричен е Димитър Танев.

Нотариусите в България често ходят на домашно посещение, аналогично на лекарите, които ходят на домашно посещение при пациенти. Единствената разлика е, че лекарите ходят на домашно посещение да помагат на тежко болни пациенти, докато нотариусите ходят да заверяват завещание, дарение или продажба от психично болни, неадекватни, незрящи, парализирани хора, т.е. да ги прекарат.


Още по темата:

Правова държава

Собственост

Наследството на Йорг Имендорф
loading...
Брак за наследство

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2018 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker