Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Елитни американки-войнички си публикуваха порно-селфи във Фейсбук
морски пехотинци на САЩ
На 11.03.2017 г. световните медии публикуваха статии под заглавие "Скандал заради голи снимки в американската армия" (US-Marines Nacktfoto-Skandal um Elite-Soldaten. Stand: 11.03.2017 13:54 Uhr - Tagesschau).

loading...
Според германската държавна медия голите снимки на американски жени военнослужещи морски пехотинци на САЩ (US-Marines) са били публикувани във фейсбук-група по име "MarinesUnited" с около 30.000 членове. След като администраторите на Фейсбук са изтрили групата, се е появила нова група под име "marines united 2.0" или накратко "MU2". В момента на публикация на статията и втората група вече е била изтрита. А също индексът на Гугъл е изтрит от всички публикации на снимките и видео в Ютюб също са изтрити моментално.

А в статията на българската соросоидна медия "Труд" има прикрепена снимка на жени по бански костюм и във форума към статията глупави потребители се учудват, че снимки по бански ги били наричали голи снимки.

Скандалните снимки не могат да бъдат намерени нито чрез Гугъл, нито чрез 'Bing', 'Yandex' и пр. поискови системи. Намират се в един от последните бастиони на свободното човечество - Thepiratebay.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Всички публикации на реномираните медии съдържат само половината истина. В действителност това са не само снимки, а и видео и не са по бански костюм, както ги представят в соросоидния вестник "Труд" или снимани тайно със скрита камера, когато жените са били под душа, както ги описват руските соросоидни медии. Според други соросоидни медии (actualno, offnews) "Някои от засегнатите жени споделят, че явно компютрите им са били хакнати, че са били снимани от интимните си партньори, но че никога сами не са ги публикували." На видеоклиповете ясно се вижда момента, в който жените от американската армия собственоръчно включват камерата си, мастурбират пред камерата, след което собственоръчно я изключват.

Жените военнослужещи в елитната американска армия са си правили порно-селфи. И сами са ги публикували в социалните мрежи или са ги изпращали на своите началници (така наречения секстинг), в очакване да ги повишат в звание, да получат още по една звездичка на пагона си, за проявена храброст. А не е изключено, американките военнослужещи да си мечтаят за кариера, като звездите на Celebrity Culture - Ким Кардашиян и Перис Хилтън, след публикуваните им в интернет домашно порно. И този пърформанс на войничките да е нещо като кастинг за голямата сцена.

На някои от снимките и видеото се виждат лицата им и военния им идентификационен номер на врата. И според германската медия, под снимките и видеото в социалната мрежа имало сексистки коментари, поради което десетина от жените подали оплакване.


Още по темата:

След приключване на любовта и снимките трябва да бъдат изтрити

Ексхибиционизъм

Американците убиват хора въз основа на GSM-номера им

Съдилищата в САЩ вече стоят над съдилищата в Европа

Държавният дълг на САЩ

Wikileaks публикува разобличаващи документи относно Sony Pictures

Обучение на деца в престъпления

Китай залови американска шпионска подводница

САЩ дават по 200.000$ на северно-корейци да имигрират в САЩ

В САЩ осъждат и екзекутират без доказателства

Сороститутки протестират срещу Доналд Тръмп

Кого шпионират САЩ

Американци ходели в Куба да се наливат с бира

Американските лаптопи

Лъжи или подигравки с българите

Кой и защо финансира средствата за масова информация

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker