Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Куче нахапа възрастен човек в София

Pitbull
На 05.10.2017 г. БНР съобщи, че питбул е нападнал и нахапал възрастен мъж в София. Инцидентът е станал пред блок 358 в квартал "Света троица". Около 8,30 часа възрастният мъж се разхождал в градинка близо до дома си, когато е бил нападнат от кучето. След произшествието мъжът е откаран в Университетска болница "Царица Йоана" в тежко състояние и опасност за живота, с много ухапвания по тялото. На място пристигнала полиция и била арестувала собственика на кучето.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Собствениците на големи и бойни породи кучета са обикновено психопати, които целят да демонстрират с кучето си физическо преимущество над останалите. Често те обучават кучето си да напада котки и хора. Кучето налита, лае, души хората на улицата, с което всява страх, насажда им комплекс за малоценност, аналогично на ислямистките терористи. А стопанинът на кучето се превива от смях или се преструва, че се опитва да обуздае кучето. С кучето, собственика му си проправя път, демонстрира значимост, подобрява самочувствието си с това, че останалите изпитват страхопочитание пред него.

Ако мъж на улицата започне да души жените между краката, ще го обвинят в сексуален тормоз. Но кучетата не попадат под юрисдикцията.

В повечето страни на Евросъюза определени раси кучета, като "Bull Terrier", "Pit Bull", "Dobermann", "Rottweiler" са забранени за развъждане и внос от чужбина. В САЩ всеки има право да притежава огнестрелно оръжие и собствениците на кучета много добре знаят, че в момента в който кучето им нападне някого, ще получат куршум в главата - не кучето им, а те самите.

В България не съществуват забрани, българите са добродушни и много търпеливи. Българите знаят, че не могат да очакват помощ от съдебната власт, в случай че станат жертва на хора с кучета. Съдии и прокурори се интересуват единствено да си увеличат доходите, да си построят още някоя вила по Черноморието (Ралф Сундбер за ритник в главата на жена просто го глобиха).

Уважаващият себе си българин/българка си носи нож в джоба и в случай, че го застрашава някой с куче на улицата, не заплашва с ножа, а изненадващо го използва (от първо срещу собственика, а после и срещу кучето му). Шибанякът се отдръпва за да направи място, когато срещу него върви някой с голямо и злобно куче.

Използването на оръжие срещу нападател с куче не е "Превишаване пределите на неизбежната отбрана", според чл. 12 от Наказателния кодекс, тъй като нападател с куче е винаги по-силен и по-опасен от човек с голи ръце. Според НК "4. Нападението е непосредствено не само когато е започнало увреждането, но и когато е създадена реална и непосредствена опасност за увреждане на държавни и обществени интереси, личността или законните права на гражданите."

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2018 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker