Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Терористът от Берлин
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

loading...
Терористът от Берлин е убит

Тунизиецът Анис Амри, чийто отпечатъци от пръстите бяха намерени в камиона от атентата в Берлин в понеделник, е бил убит в престрелка с полицията в Милано, както убиеца на руския посланик в Анкара бе убит, съобщи Ройтерс. Според световните медии мъжът е бил спрян в 3 часа през нощта при рутинна проверка на площад "Първи май" в северния квартал Сан Джовани.

Служители на реда са поискали той да покаже документ за самоличност, вследствие на което заподозреният е извикал „Аллах Акбар“ и е стрелял по двама полицаи, които го убиват. Вътрешният министър на Италия потвърди, че след сравняване на пръстовите отпечатъци, убитият е именно заподозреният за атентата в Берлин. Според немската полиция, Анис Амри от Берлин заминава с влак до Франция, а от там с влак до Италия.

От статия във Frankfurter Allgemeine Zeitung (Verdächtiger Anis Amri. Ein Portemonnaie und viele Fragen, 21.12.2016) научаваме, че по-малко от 24 часа след терористичния акт в Берлин, полицията вече знае кой е извършителя, защото той си забравил в камиона портмонето с паспорта, също както терористите от Париж си забравили паспорта в колата, с която избягали. Не е ясно с какви пари Анис Амри си е купил билети за влакове до Франция, после до Италия, след като си е забравил портмонето в камиона на престъплението.

Защо терористите никога не ги залавят живи? Защото или са набедени изкупителни жертви или са наистина извършителите, но при един съдебен процес ще се разприказват относно поръчителите си.
Още по темата:

Кой и защо финансира средствата за масова информация

Лъжи или подигравки с българите

Терористите от Париж - Charlie Hebdo

Ислямизъм

Стратегия на напрежение

Операция Циклон

Операция в Залива на прасетата

Операция «Мангуст»

Operation PBSUCCESS

Operation Northwoods

Операция Гладио

Цветни революции

Атентатът над Локърби

Mehmet Ali Ağca

Убийството на Пиер Паоло Пазолини

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker