Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Китай филтрира интернет
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Западът е възмутен от Китай

Първа програма на германската телевизия ARD (Wirtschaft leidet unter Chinas Zensur, Steffen Wurzel, ARD-Studio Shanghai. Stand: 16.04.2016 12:03 Uhr) публикува становището на европейски лобисти на предприемачи, които имат търговски връзки с Китай - "Lobbyverband europäischer Unternehmen in China", както и официалното становище на правителството на САЩ, относно практиката на Китай, да филтрира определени страници в интернет.

Възмущението на Запада е, че европейските предприемачи били страдали от цензурата за интернет, налагана от правителството на Китай.

По думите на Robin Niethammer - председател на "Европейската търговска камара за югозапеден Китай", китайското правителство блокира или забавя достъпа до (финансирани от Запада - бел.ред) страници в интернет, които предоставят актуални новини, като например "Досиетата Панама". Освен това Китай блокира GMail, Twitter и Facebook.

Фейсбук (както и останалите американски безплатни услуги) блокира всеки ползвател, който публикува разкрития относно американската политика, но американците са възмутени, когато някой дръзне да блокира техни пропагандни проекти.
loading...
В България няма цензура за американската пропаганда, както в Китай, но България от както е в ЕС икономически тъпче на едно място: През 2008 г. брутният вътрешен продукт на глава от населението в България е бил по-висок от този през 2016 г. В Китай през 2008 г. БВП е бил 3432,86 US$, а през 2015 г. е 8280,09 US$ на глава от население, с което жизненият стандарт в Китай е вече с 20% по-висок, от този в България.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Казано на прост български език: Докато България съблюдава евро-атлантическите ценности и населението ѝ обеднява, Китай с цензурата си е повишил жизнения си стандарт повече от два пъти.

Китайците не ходят да чистят клозетите в Западна Европа и китайките не чакат американски бизнесмени да им предложи брак, както в про-американските български филми. Съответно Китай не потъва в демографска катастрофа, както България.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker