Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Най-известният човек на Земята
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Най-известният човек на Земята

Американецът Edward Snowden - бивш агент на NSA, който потърси политическо убежище в Русия, откри на 29.09.2015 свой акаунт в Twitter и за по-малко от 24 часа набра почти един милион последователи. Такъв успех не е имал никой до сега, дори и римския Папа Франциск! Очевидно антиамериканизмът на човечеството е по-силен отколкото вярата в Господа.

Първото съобщение на Едуард Сноудън в Twitter беше:

"Аз някога работех за правителството,
сега съм на разположение на обществото."


"Freedom of The Press Foundation", както и онлайн изданието "The Intercept", за които Edward Snowden в момента работи, потвърдиха събитието. Самият Snowden следи чрез своя профил единствено NSA. И споделя в своя акаунт:

"Сега отварят Twitter 1000 души от Fort Meade."
Fort Meade е централата на Агенцията за национална сигурност на САЩ.

Интересното на случката е, че с отваряне на акаунт в Twitter, mericans биха могли да локализират Edward Snowden и да опитат да го убият или отвлекат в някой от техните концентрационни лагери.

Как точно се анонимизира Сноудън, вероятно човечеството ще научи някога в дълечно бъдеще. За сега това, което е Васил Левски за българите, това е Ед Сноудън за човечеството.

Edward Snowden - бивш агент на NSA, потърси политическо убежище в Русия. Едуард Сноудън взима решение на емоционално, не на рационално ниво, да напусне САЩ и да предостави на човечеството документи, доказващи престъпленията на САЩ. Според негови изказвания, той поставя интересите на цялото човечество над интересите на САЩ, в смисъла на общочовешките ценности. Сноудън е имал високо платена работа в NSA и блестяща перспектива за просперитет. Т.е. ако беше действал на рационално ниво, трябваше все още да е служител на американските тайни служби.


Още по темата:

Русия и Китай са дешифрирали тайните документи на Едуард Сноудън

Британците тайно записват с Webcam на потребителите в чатовете на Yaho

Разкритията на Edward Snowden

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker