Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Политически партии в България

До парламентарните избори на 12 май 2013 в България, са допуснати 63 партии от ЦИК. По-голямата част от тези партии никога не са успявали да влезат в парламента. Тези партии нямат ясна програма, а за някакви идеали и дума не може да става. Тези партии и не инвестират в просветителска и пропагандна дейност, техни телевизии излъчват клишета, като лайтмотив е презентация лицето на партийния им лидер (култ към личността), а присъствието им в интернет е само проформа.

Политически партии в България, които никога не са успявали да влезат в парламента, както и партии, които са имали и имат малцинство в парламента, си играят ролята като статисти в нископлатен провинциален театър.

Политическите партии в България имат предварително разпределени роли в театъра. Едни играят главни роли, други второстепенни роли, а трети са само статисти. И всички са на заплата, която не зависи от качеството на играта им, защото голяма част от публиката страда от интелектуална недостатъчност.

За голяма част от политическите партии в България не се знае колко члена имат, дали приемат интелигентни хора за нови членове или само полуграмотни, за да не конкурират вече етаблираните им лидери и дали изобщо имат симпатизанти. Това което се знае е, че някой инвестира пари в тези партии, а при капитализма пари се инвестират само там, от където могат да се извлечат печалби.


Още по темата:

Политически спектър

Реформаторски блок

Spin-Doctor
www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени
eXTReMe Tracker