Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Какви подаръци обичат жените
Жена в кола
Подаръците са една от формите на общуване между хората. Това, което възпитаните хора знаят, е че големината и цената на подаръка са от второстепенно значение. Подаръкът е именно един жест и трябва като такъв да бъде възприет от онзи, който го получава.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


По правило всички родители възпитават децата си, в случай че някой възрастен им подари нещо, те да благодарят, независмо от големината и цената на подаръка. За това и към добрия тон принаделжи цената върху стоката, предназначена за подарък, да бъде отлепена и получателят на подаръка да не пита колко струва.

Съществува определена категория примитивни жени, при които меркантилността граничи с маниакалност. Тези жени често обсъждат помежду си на коя любовника или съпруга ѝ, какъв подарък ѝ направил и колко струвал. Те дори не се стесняват да изискват от партньорите си, да им купуват подаръци с висока ликвидност, които след свършване на любовта да могат лесно да осребрят, например златни бижута.
loading...
Обикновено такива жени са силно възмутени, когато мъжете им подаряват вещи, които могат да бъдат използвани само за момента или при специални случаи, но нямат приложение в ежедневието и не помагат на жената да си спести от всекидневните разходи. Такива жени са лишени от каквато и да било романтика и те се отнасят с надсмешка над мъже, които им подаряват цветя.


Още по темата:

Женски трикове

Приятелство с мъж

Класовата борба в половите отношения

Проститутка и семейство

Повод за секс

Типологизация на проститутките

Любов от пръв поглед

Места за запознанства

Кой трябва да плаща сметката?

Възрастова разлика между половете

Методика на запознанства

Флирт

Първа среща

Избор на партньор

Проституция при социализма

Проституцията през вековете

Цена за секс

Полов отбор

Хетера

Разделение на труда в семейството

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker