Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Селфи
Селфи
Селфи (от английски: selfie) е автопортретна снимка, направена най-често с цифров фотоапарат, мобилен телефон, смартфон. Селфи се снима с отдалечена от тялото ръка на снимащия, както и в огледало. Разновидност на селфи е белфи. В случай че човек сам заснема свои сексуални действия, за да ги изпрати на друг човек по интернет или чрез мобилен телфон, става въпрос за секстинг.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Селфи
Жанрът селфи води началото си като жанр в порнографията, при който порно-изпълнителката сама се снима по време на мастурбация. Целта е да се създаде илюзията, че по време на заснемането не е присъствал мъж. Някои мъже не обичат да гледат традиционно порно, на което се изобразява как други мъже се развличат.
Селфи
loading...
Селфи често са свързани със социалните мрежи като Facebook, Snapchat, Instagram, ВКонтакте. В случай че съдържанието е еротическо, става въпрос за секстинг.

Селфи в съвременната култура

Селфи принадлежи към Звездната култура. През 2013 г. "творецът" Patrick Specchio и Museum of Modern Art (MoMA) в New York организират изложба под име: "Art in Translation: Selfie, The 20/20 Experience", на която публиката могла да се снима с дигитален фотоапарат пред голямо огледало.

Селфи се поощрява и култивира от средствата за масова информация. Селфи на глупаци в социалните межи, селфи на холивудски звезди, селфи на политици, селфи на домашни животни, селфи на млади майки и техните деца. Селфи и публикуването на снимки и факти относно личния живот, пропагандата издига в култ.

Населението се подканва да прави колкото се може повече селфи, за нуждите на NSA, CIA и пр. "хуманни" институции, които се грижат за просперитета на човечеството.

Освен смартфоните, съвременните видеокамери и дигитални фотоапарти също са снабдени с Wi-Fi. Това ще рече, че дори и потребителите да нямат намерение да публикуват снимките си, те още преди да са били разгледани от потребителите, вече са вкарани в база данни на NSA, CIA. А чрез троянски коне и приложения, камерите в смартфоните и лаптопите и без участие на собствениците им, се включват и транслират.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker