Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
американски войник
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Психологичен профил на наемния войник

Според проучвания на немската информационна агенция "dapd Nachrichtenagentur" от 8 Юни 2012, числото на самоубийства сред американската армия драстично нараства през последните години. Средно всеки ден, един американски войник се самоубива, според публикациите вследствие посттравматично стресово разстройство. След 2008 година са умрели повече американски войници от самоубийства, от колкото от военни сражения в Афганистан. При все това статистиката на пентагона обхваща само войниците на служба, а не ветераните. Всеки ден в САЩ средно 22-ма ветерани от войните се самоубиват.

Разбира се самоубийствата в американската армия не трогват обществеността, в условията на наемна армия, в състава на която са предимно асоциални личности - садисти, изнасилвачи, педофили и пр. психопати.

През май 2014 г. United States Department of Defense публикува статистики, относно изнасилвания на жени военослужещи в американската армия. Според Пентагона, жените в американската армия представляват 15% от всички войници, но 79% от младите войнички стават жертва на изнасилвания, предимно от по-висшестоящи по чин офицери на поделението, в което служат. При United States Marine Corps са най-бруталните случаи, като при тях 86% от жените са станали жертва на изнасилвания.

Американският вестник "The Military Times" публикува данни, за похарчени от Пентагона над 84 милиона долара през 2014 г., за лечение на импотентност (половината от разходите са за виагра). Публикациите са потвърдени от говорител на министерството във Вашингтон. От 2011 г. разходите на Пентагона за ерекция на войниците са 294 милиона долара - цената на четири бойни самолета "F-35".

Вероятно мъже, които свикват да изнасилват жени по време на война, не са в състояние да получат ерекция при нормална връзка със жена.

Европейци, които са участвали в съвместни военни операции с американски войници, по линия на НАТО, разказват че повечето американски войници си правят снимки от бойните подвизи. На снимките се вижда планина от трупове на жени и деца, а върху труповете седнали американците щастливи с бира в ръка.


Още по темата:
loading...
Пушечно месо

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker